کفشدوزک اس ام اس و سرگرمی

» طرز تهیه ماهی تنوری

فروشگاه

فروشگاه

morghamin-1

gushvare

bank

اعلانات سایت

- وبگاه اس ام اس و سرگرمی کفشدوزک در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده است.

- مطالب درخواستی خود را میتوانید از طریق قسمت نظرات یا از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهــید.

 

طرز تهیه ماهی تنوری ۱۸ آبان ۱۳۹۴

 

طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه ای

آموزش انواع غذاها

 

ماهی طرز تهیه ماهی تنوری

                       

مواد لازم

               
ماهی (کوچک)                       ۲ عدد
روغن                                   ۳ قاشق سوپخوری
سیر                                    ۴ حبه
سرکه سفید                         ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو                                  ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو                                 ۴ عدد
رب گوجه فرنگی                     ۲ قاشق غذاخوری
ترخان (ساطوری شده)             نصف قاشق چایخوری
نمک                                    به میزان لازم
فلفل                                   به میزان لازم
لیمو ترش                              ۴ عدد

 

.

.

.

 

طرز تهیه
          

    
۱- ابتدا ماهی را شسته و خوب تمیز کنید و تمام فلس های آن را بگیرید، سپس شکم آن را باز کرده و کاملا خالی کنید و داخل شکم را خوب بشویید.
                    
۲- داخل ظرفی کوچک و گود روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
           
۳- رب گوجه فرنگی را داخل روغن کمی تفت دهید، سپس ۱ لیوان آب، سرکه، سیر رنده شده، برگ بو، ترخان، نمک و فلفل اضافه کنید.
          
۴- هم بزنید تا زمانی که سس به جوش بیاید و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
          
۵- سس را داخل ظرف شیشه ای نشکن یا سینی فر بریزید و پخش کنید، ماهی ها را به نمک و فلفل و مقدار کمی آبلیمو آغشته کنید سپس روی سس قرار دهید.
           
۶- لیمو ترش ها را دو قسمت کرده و داخل شکم هر ماهی را با ۲ لیمو ترش پر کنید و بعد آن را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا ماهی ها بپزند و سس جذب ماهی ها شود.

     

  

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
         
مدت زمان انتظار: ۱ ساعت
          
مناسب برای: ۲ نفر

 

   

 
نکات
          

• بهتر است بعد از اینکه ماهی پخته شد ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داغ کرده و ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو داخل آن بریزید و روی ماهی بدهید، البته اگر به جای آبلیمو از آب نارنج استفاده شود بهتر است.
           
• ممکن است مدت پخت برای ماهی های گوناگون متفاوت باشد در این صورت بهتر است هر ۱۵دقیقه یک بار ماهی را چک کنید.
         
• اگر دوست دارید ماهی شما خوشمزه تر شود سینی را داخل فویل بپیچید و بعد داخل فر قرار دهید.

        

آدرس کوتاه شده مطلب
http://kafshdoozaki.ir/?p=11407

مطالب مشابه

بیوگرافی نویسنده

حسين

سلام حسین هستم 26 سالمه از دورود لرستان اميدوارم از سایت کفشدوزکـ خوشتون اومده باشه :)

مشاهده تمامی 1933 پست

تبلیغات

ارسال دیدگاه

:x :| :-* :P :(( :( :)) @};- :D more »

کد امنیتی را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.