کفشدوزک اس ام اس و سرگرمی

» طرز تهیه ماهی شکم پر

فروشگاه

فروشگاه

morghamin-1

gushvare

bank

اعلانات سایت

- وبگاه اس ام اس و سرگرمی کفشدوزک در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده است.

- مطالب درخواستی خود را میتوانید از طریق قسمت نظرات یا از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهــید.

 

طرز تهیه ماهی شکم پر ۷ شهریور ۱۳۹۴

 

طرز تهیه ماهی شکم پر

آشـــپــزی

 

ماهی شکم پر 1024x682 طرز تهیه ماهی شکم پر

 

مواد اولیه :

    آبلیمو به میزان لازم
    سیر ۱تا۲حبه
    انار (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده کرد)) ۳قاشق غذاخوری
    کنجد ۲قاشق غذاخوری
    گردو (آسیاب شده) ۲قاشق غذاخوری
    ماهی (سفید) ۱عدد
    ادویه (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا) به میزان لازم
    سبزی (نارلنگ یا معطر) ۱۰۰گرم
    اشپیل (اشپیل همان تخم ماهی است) ۱عدد

 

.

.

.

 

طرز تهیه:

ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز کردن کاملاً شستشو دهید و خشک کنید و شکم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شکمش را خالی کنید،حال داخل شکم را کاملا بشویید و کمی نمک و آبلیمو بزنید و کنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز کنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد که در حین پاک کردن ماهی بایستی کاملاً گرفته شود.
                                    
در این فاصله، سبزی‌ها را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، ادویه، کنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا با یک قاشق درون ماهی را پر کنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.
                                          
۱) در یک تابه مناسب به مقدار کافی روغن سرخ کردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت کم طبخ کنید و همان طور سرو کنید.
                                          
۲)درون قابلمه ای (گمج)مقداری کره بریزید و مقداری از مواد داخل شکم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه کمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یک استکان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و بعد سرو کنید.
                                     
نکات:
                              
۱)میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌کند.
                   
۲)داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی‌شود.
                            
۳)سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی که در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده کنید.
                            
۴)در صورت تمایل اشپیل را حذف کرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.

                 

آدرس کوتاه شده مطلب
http://kafshdoozaki.ir/?p=10326

مطالب مشابه

بیوگرافی نویسنده

حسين

سلام حسین هستم 26 سالمه از دورود لرستان اميدوارم از سایت کفشدوزکـ خوشتون اومده باشه :)

مشاهده تمامی 1917 پست

تبلیغات

ارسال دیدگاه

:x :| :-* :P :(( :( :)) @};- :D more »

کد امنیتی را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.