کفشدوزک اس ام اس و سرگرمی

» طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

فروشگاه

فروشگاه

morghamin-1

gushvare

bank

اعلانات سایت

- وبگاه اس ام اس و سرگرمی کفشدوزک در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده است.

- مطالب درخواستی خود را میتوانید از طریق قسمت نظرات یا از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهــید.

 

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی ۲۳ فروردین ۱۳۹۵

, Roll the eggplant and spaghetti recipe, Roll the eggplant and spaghetti, طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی, رول بادمجان, اسپاگتی, آموزش انواع غذاها

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

Roll the eggplant and spaghetti recipe

آموزش انواع غذاها

 

Roll the eggplant and spaghetti recipe طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

 

با باقیمانده اسپاگتی دیشب برای ناهار امروز رول بادمجان و اسپاگتی درست کنید

اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.

مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی :

بادمجان بزرگ                 ۲ عدد
 اسپاگتی پخته               ۲ پیمانه
 سس قرمز                   ۱/۲ و ۱ پیمانه
 روغن                          به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده شده     ۱ پیمانه
جعفری خرد شده           ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده             ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون                    مقداری

.

.

.

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :

بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها ۱ قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

 

 

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

 

طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

 

طرز تهیه رول مرغ پنیری

 

آدرس کوتاه شده مطلب
http://kafshdoozaki.ir/?p=17950

مطالب مشابه

بیوگرافی نویسنده

mohammad

مشاهده تمامی 901 پست

تبلیغات

ارسال دیدگاه

:x :| :-* :P :(( :( :)) @};- :D more »

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.