کفشدوزک اس ام اس و سرگرمی

» طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

فروشگاه

فروشگاه

morghamin-1

gushvare

bank

اعلانات سایت

- وبگاه اس ام اس و سرگرمی کفشدوزک در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده است.

- مطالب درخواستی خود را میتوانید از طریق قسمت نظرات یا از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهــید.

 

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر ۲۵ بهمن ۱۳۹۴

Stuffed bell pepper

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

آموزش انواع غذاها

 

Stuffed bell pepper طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

 

 

مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

        
 برنج سفید نپخته     ۱ فنجان
 آب                      ۲ فنجان

     

         
مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

         
پیاز خرد شده                     ۱ عدد
 روغن زیتون                       ۱ قاشق غذاخوری
سس مارینا                       ۲ فنجان
 عصاره گوشت                   ۱ فنجان
سرکه بالزامیک                   ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز خرد شده     یک چهارم قاشق چایخوری
               
              

         
مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

            
گوشت بدون چربی                ۵۰۰ گرم
سس تند ایتالیایی                  ۱۰۰ گرم
 گوجه فرنگی خرد شده           ۲۸۰ گرم
 جعفری خرد شده                  یک چهارم فنجان
سیر له شده                        ۴ حبه
نمک                                   ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه                      ۱ قاشق چایخوری
فلفل هندی                            چند عدد
* فلفل دلمه سبز                    ۴ عدد
پنیر پارمیسان                          ۱ فنجان

 

.

.

.

 

فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)
  

  
طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

      
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
             
یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.
           
پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

        
یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.
                
مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.
                   
گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.
                         
فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.
                
بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

 

 

 

طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی

 

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

 

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

 

 

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر, Stuffed bell pepper, آموزش انواع غذاها, طرز تهیه فلفل دلمه, اشپزی, اموزش درست کردن فلفل دلمه ای شکم پر, روش درست کردن فلفل دلمه ای شکم پر
آدرس کوتاه شده مطلب
http://kafshdoozaki.ir/?p=14009

مطالب مشابه

بیوگرافی نویسنده

حسين

سلام حسین هستم 26 سالمه از دورود لرستان اميدوارم از سایت کفشدوزکـ خوشتون اومده باشه :)

مشاهده تمامی 1939 پست

تبلیغات

ارسال دیدگاه

:x :| :-* :P :(( :( :)) @};- :D more »

کد امنیتی را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.